Ga naar de inhoud

Woning

Ontruiming
Producten
Prijs volgens offerte
€0,00(incl. BTW)
Toevoegen

Particulier
Een zorgeloze ontruiming van een woning/appartement

Er zijn omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent om uw woning leeg te ruimen. Denk hierbij aan overlijden, scheiding of verhuizing naar een verpleeg, -of verzorgingshuis.

Bij overlijden gaat het in de meeste gevallen om het overlijden van een dierbaar familielid. Het laatste waar u dan aan wilt denken als nabestaande is het ontruimen van een woning. Ons team zorgt ervoor dat de woning bezemschoon opgeleverd wordt.
Een gemiddelde woningontruiming is vaak binnen een dag geheel leeggeruimd en klaar voor eindinspectie door bijvoorbeeld de woningbouwvereniging.

Samenwerking met goede doelen

Wij werken samen met diverse goede doelen en sociale instellingen (bijvoorbeeld de Kringloopwinkel). Goede en bruikbare spullen gaan daardoor niet onnodig verloren! Het overige deel wordt milieuvriendelijk afgevoerd.

Tarief
Wij werken tegen zeer concurrende tarieven. Wanneer u belangstelling heeft,  komen wij vrijblijvend bij u langs om met u de werkzaamheden te inventariseren en de mogelijkheden door te nemen. Vooraf krijgt u van ons een prijsopgaaf, wel zo prettig!
U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 0487-570909.


Wij werken snel, discreet, zijn uiterst flexibel en bieden u altijd de beste en voordeligste oplossing!

Terug naar de inhoud